Home  Atelier  Geschiedenis  Omgeving Inspiatiebron  Exposities  Gallerij  Contact  Route

Exposities

De Terp is een atelier en geen galerie met vaste openingstijden. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden er niet welkom zouden zijn. In tegendeel. U kunt gerust een kijkje komen nemen, want het atelier is in principe het hele jaar voor belangstellenden toegankelijk. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan raden u wel aan tevoren even te bellen voor het maken van een afspraak (telefoon 0595-491836). We zullen dan zorgen dat wij er zijn.

Een keer per jaar hebben wij de deuren van het atelier geopend voor het exposeren van nieuw werk. Doorgaans is dat in de periode van april mei. 

 

Exposities

Vanaf zaterdag 21 mei is er in ons atelier nieuw werk opgehangen. De collectie bestaat ook nu weer uit pastels en olieverven, waarin het noordelijk kustgebied met imposante wolkenpartijen en weidse vergezichten treffend tot uitdrukking wordt gebracht. De collectie wordt versterkt met fleurige olieverven maar ook met stillevens. Voor deze gelegenheid zijn er ook modelstudies opgehangen.

Wij houden open huis in de weekeinden van 21 en 22 mei en van 28 en 29 mei  en donderdag 2 juni, Hemelvaartdag.

De expositie is in beide weekends van 12.00 17.00 uur zonder voorafgaande afspraak te bezichtigen. Op Hemelvaartdag  is het atelier vanaf 10.00 uur tot 14.30 uur geopend.

In de periode daarna is de expositie op afspraak (telefoon 0595 491836) of bij aanwezigheid te bezichtigen (tel 0595-491836).

 

COPYRIGHT 2007 ALL RIGHTS RESERVED ATELIERDETERP.NL